måndag 31 december 2012

2012

Års sista dag, inte ens idag kunde jag sova till klockan skulle ringa 5,45 utan skulle givetvis vakna en kvart innan :-S känns lagom skoj eller inte.
Idag ska jag jobba vad annars! Måste se om vi kan kämpa för att få in längre dagar och jobbar mindre dagar......visst det är super att jobba till max kl 2 på dagarna men känns bajs att ha ca 23 arbetspass på en 75 % tjänst. Får se vad som händer under nästa år med det schematider och delade turer!! Urk!!

Är det idag man ska skriva en lista på vad som har varit bra med 2012?! Är det ett måste?? Nä skulle inte tro det...haha!
Visst det finns en massa bra saker som har hänt under året som gått,men måste man göra en lista på det?? Äh det får jag fundera över om jag ska göra.....har ju ett par timmar på mig att fundera på listans vara eller icke vara.

Idag ska vi till grannarna och fira nyår,ska bli riktigt trevligt!
En granne som jag har tittat snett på och hon tittat snett på mig av olika anledningar eller att det finns människor som är så sjuka i huvudet så de drar sig inte för att snacka skit om vem som helt hur som helst och om VAD som helst!! Det sköna är att vi är vuxna människor som kan snacka och lägga korten på bordet.......
Men vi båda var ärliga med vad vi hade sagt och trott om varandra......så allt är rensat och det är super skönt.
Men innan vi ska dit så ska jag ju som sagt jobba,hinner kanske med en lite power nap innan jag hoppa i duschen och sätter på mig fest strassen,får se lite hur läget är här hemma,har tex lagt in en maskin tvätt som är igång nu....mest troligt så ligger den kvar i maskinen ,sen spelar det ingen roll om jag säger till gubbeb  10 ggr plus smsar att han inte ska glömma tvätten!

Nu ska jag sticka mot jobbet! Ha en bra sista dag på ert 2012!

Kram <3

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis