måndag 12 november 2012

Vad fan är

Det för fel på att öppna munnen och prata?!
Jag såg fram emot en helt ny arbetsplats med en arbetsgrupp som är med från början= alla är där på samma vilkor,ingen har varit där typ 20 år och har inställningen det ska var på detta sättet. Utan här skulle vi bygga upp ett arbetslag som med allas åsikter o kunskap,som skulle göra att alla skulle trivas.
Men vad har hänt?! I ett arbetslag på 6 personer kör 2 sitt eget race och glor med onda ögat på oss andra och har synpunkter på hur vi lägger vårt schema som är ett önskeschema!! Hur fasen kan det komma sig?? Jag lägger mitt schema så det passar mig och min familj! Undrar någon på det så öppna munnen och fråga!!
Men det är så jävla typiskt tjejer....tycker en jävla massa men kan inte prata med inblande!! Nä mer testosteron på kvinnodominerande arbetspkatser!! :-P

1 kommentarer:

  1. Sv: Nej jag jobbar inte inom förenad care, utan inom Malmö stad :)

    Det där är som du skriver, verkligen typiskt tjejer. Minns hur det var på min gamla arbetsplats, 32 tjejer och jag och 3 killar till.

    I dag är vi majoriteten killar på arbetsplatsen där jag jobbar nu, 11 personal och av dom är det 4:a tjejer!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis