torsdag 15 november 2012

Torsdag

Spökkonster och jobbe kväll.
Tyvärr missar jag dotterns konsert detta eftersom jag jobbar kvällen och inte dagen som jag trodde :-( försökte byta bort min kväll mot en dag men det gick inte. Av den ena kollegan fick jag bara ett tvärt nej och  goa C sa att hon helst inte ville jobba 4 kvällar på rad och det förstår jag henne fullt. Men av den som "snäste" av mig ska jag ge kalla handen om hon behöver byta nån gång! Jag sa till A man vet vilka man kan lita på.......A sa att hon kunde tagit min kväll idag om jag tog hennes frekväll,men det sket sig eftersom jag har dan imorgon. Aja det kommer fler konserter.

Igår bar det av mot killarnas hem "stad" för utvecklingssamtal. Men det var inga problem.

Började med äldsta sonen,han ligger på G i alla ämnen men om han var lite mer aktiv i diskunionerna i språk ämnenan så blir det VG....han har ett språk huvud. Visst han kan gott ju satsa på högre betyg i de andra ämnena med,men som hans mentor sa att just i språk ämnena så ser de att han är näsa för det,lika så hemkunskap. Sen ska han inte "flamsa" när det är läsdax i svenskan utan försöka ta sig an boken. Men som han sa att de som vi får som "tång" att läsa är inte bra. Det går bättre när han själv fick välja bok....men det brukar vara så,det känner jag igen mig i sen jag pluggade.
Vi kunde konstatera att han mognat mycket sedan sjuan....hade varit lite konstigt annars ;-)

Sen bar det av till nästa skola för att höra hur det går för lilleman. Sedan han började i lilla gruppen i svenska så har koden äntligen knäckts! Så glad! Han har nått målen i svenskan och de kan betygsätta honom. 

De ska på tjat från mig ändå lå¨ta honom göra ett "test/prov" för att kolla över hur han ligger....så det inte lutar åt dyslexi....inte för att någon tror det men jag vill som mamma vara säker på att han fått den hjälp han behöver innan han börjar sjuan nästa år.

Jag kan berätta att jag gick från dessa 2 samtal som en mycket STOLT mamma till 2 fina pojkar som jag älskar så otroligt mycket <3 

Sen är jag STOLT mamma till en fin flicka oxå,känner lika mycket kärlek till <3

Nu ska jag ta lite mer kaffe och sedan hoppa in i sprinkler systemet.


Önskar alla er där ute en bra torsdag,kram 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis