lördag 17 november 2012

Smekmånaden

Är över! Säger det är TUR vi snart ska ha plan möte så det som ligger och gror hos en o annan kollega,det har ju med mitt tidigare inlägg att göra detta med att vara avundsjuk på vad andra får och de inte får.
Igår var den ena på samtal med vår plan "chef",vad som sades det vet jag inte mer än att jag såg att hon var väldigt ledsen.......som ny anställd så MÅSTE man tänka på att man har en provanställning och det är "första tiden" på jobbet som avgör om man får en tillsvidare anställning.
Men denna tjejen hon är så negativ,klagar och svär och har sig! Hon o sambon har det nog väldigt tufft ekonomiskt men det delar man inte med sig till sin kollegor som man endast jobbat med i ca 2 månader. Det tycker inte jag iallafall! Igår det första hon sa var: Skulle tanka imorse,men det fanns ingen täckning på kortet! Får se om jag tar mig hem.......
Tror hon att hon arbetar på en bank?! Sorry men det är alltid prat om hennes dåliga ekonomi......igår försökte jag återigen få henne att sluta vara så negativ och försöka se saker lite positivt men nix det örat tvär vägrar hon lyssna på,känner mig då lite likgiltig och tänkte för mig själv: Låt inte hennes negativa energi ta energi från dig! Du vet bättre än så,och det är sant! Jag är till 99% alltid glad och skoj sam!
Så nog om henne! Och jag har lovat mig själv att vara "tyst" på mötet eller jag ska inte börja prata! Hehe!

Nu ska jag fortsätta här hemma.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis