söndag 18 november 2012

Nu är det

Snart dax för denna damen att bege sig mot stan för att köra ett pass på Actic gym med goa kollegor. Är väl tur att jag inte börjar jobba förrens 16,30 imorgon.....misstänker att det lär ta ett bara tag innan jag lyckas kravla ur sängen ;-) haha!
Ska bli spännande och se om det är "gjort" något när jag kommer hem senare i em......men jag ska väl inte hoppas på för mycket. Spyr lite gala just nu jag vet....men att det ska vara svårt att se vad som behövs göras. Igår slängde jag det mesta av ved snafset som låg på uppfarten utan att plocka bort de stora bitarna! Nä för kan han inte hjälpa till så åker skiten på släpet,synd bara att det var så ruggit kallt ute igår för annars hade jag tagit det sista oxå........för jag kan ju inte tro han fattar att resten ska kastas oxå eller om han plockar i de "stora" bitarna i vedstället.
Jag lever på hoppet......för det är det sista som överger en!
Jag längtar verkligen till hans operation är gjord plus att hans sista veckor som sjukskriven så han kommer tbx till jobbet!!!

Nä nu ska jag kolla så jag har allt med i min tränings väska!
Återkommer förhoppnings vis med fler inlägg.....OM jag överlever dagens pass vill säga! :-D

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis