onsdag 7 november 2012

Mardröm och sommartid

Godmorgon! Hoppas ni alla sovit gott,det kan jag inte säga att jag har gjort!
Drömde nämligen att dottern dog :-( det var så jäkla grymt och smärtsamt! Vaknade helt genom svett,tog då min älskade dotter som hade kommit upp under natten i min famn och bara höll om henne <3
Sen hade klockan i sovrummet inte blivit ändrad till vinter tid,så den ringde 6,50 jag väckte snäckan,vi kom ner satte oss i soffan och vi fick inte alls ihop det när klockan på tvn var 05.58,kikade på klockan i köket och såg att den oxå bara var 6 så vi gick upp o la oss en timme till,snacka om att bli förvirrad! Hihi!
Men ni är vi iallfall uppe,1 maskin är igång satt och det är dax att bege sig mot skolan med dottern för att sen ta sig hemåt och inta frukost.

Kram så länge <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis