måndag 19 november 2012

Måndag

Igen,tänk att en helg kan gå så fort! En eller två dagar till på en helg hade suttit fint!
Idag är det jobb för mig 16,30-21,ett riktigt tufft pass ;-) men överlevde jag tränings passet igår överlever jag det ikväll :-D
Har även bokat in 2 träningspass denna veckan,klappar mig själv på axlarna för nu jäklar ska det denna damen rasta magen! Fundera på om det blir 12 eller 4 månader......det blir lite dyrare med medlemskap på 4 månader,men samtidigt så har jag inte ett "tvång" att träna ett helt år. Får snacka med de på gymmet på torsdag och se vad de säger. Fick iallafall tillgång till "allt" oavsett vad jag väljer.
Om jag vill styrketräna så läggs det upp ett program som är anpassat för mig,sen uppföljning efter 12 veckor.

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt till.

Kram

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis