söndag 4 november 2012

Mamma jag

Har tusen fjärilar i min mage idag! Varför det gumman? Jo för idag ska vi ha party. Sötlöken,så lycklig över sitt första riktiga party och detta ihop med 2 kompisar och alla deras klasskompisar.
Kl 12,00 får vi tillträde till fritidsgården som vi hyrt för dagens ända mål,discolistan är ordnad,45 gådispåsar är fixade.
En huvudvärkstablett tagen i förebyggande syfte....hahaha! Nä skojade vaknade med skallevärk i morse måste varit pga av de 2 ciderna jag drack när vi var hos grannarna och spelade plump. Kan ni gissa vem som vann? Helt rätt givetvis jag......plump mästaren! Hihi!

Idag ska mina killar hem till sin pappa igen :-( men de kommer ju snart igen.

Igår var vi uppe i minneslunden och tände ljus och satte lite blommor till pappa/morfar,mina tårar brände i mina ögon,saknar honom så enormt mycket. Den som inte mist någon nära kan inte förstå hur det känns :-(Nu står barnen på tur för att se över sina gårdar på FB :-) bäst att de får skörda innan det vissnar för dom. Jag ska ta lite mer kaffe och sedan packa klart in för em.

Puss o kram alla <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis