tisdag 27 november 2012

Ledig dag

Eller inte riktigt,ska på personal möte kl 14 så då varar det i ca 2 timmar,sen hem och mysa med familjen. Jag och snäckan ska sätta upp stakarna ikväll har vi bestämt. Hon ville att tomtarna oxå skulle komma upp idag men sa att de får vänta till lucia,det gick bra bara jag lovade att vi skulle ha tomtar uppe,givetvis ska vi ha tomtar uppe! :-)
Igår bakade vi en omgång lussekatter,med mandelmassa,kesella och grädde.......gissa om dom var goda! 
Tog även på mig att ordna fikat till mötet idag,men fick bli köpe kakor,då ssk är nötallergiker så det blir inte bra att bjuda på mina katter :-)

Har slagit in snäckans julklappar och funderat på vad tusan jag ska ge mina grabbar! 12 och 14 år gamla och sjukt svåra att köpa till,de vill ha pengar men hur kul känns det att ge?! Fixade iallfall xboxlive till äldsta grabben,det önskade han sig men vad tusan ska man mer hitta på!?
Lille sonen fyller år nästa vecka och det är ordnat men sen har jag det med julklapp till honom.....*SUCKAR* tungt.

Nu ska jag fixa till mig för att bege mig mot jobbet. Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis