onsdag 28 november 2012

Jag såg

Inte tv3 dokumentären härom dan,så därför tittade jag på det nu på morgonen via datorn. Ja vad ska man säga?! Ville nog hålla mina tankar om detta programmet för mig själv,vill inte trampa någon på tårna eller skapa någon form av konflikter :-) pga av alla olika åsikter som finns om tex ang LCHF,amning. Det är iallfall tur att vi alla är olika.
Igår var det personalmöte på vårt plan. Det var mest för att checka av att nu har vi varit igång så här många veckor,vad kan vi förbättra och vad kan vi göra annorlunda. Min arbets grupp är ett kalas gäng som jag verkligen trivs med,vi har roligt,skrattar och hjälps åt,men det viktigaste av allt vi kör med RAK kommunikation,vilket är A och O för att det ska fungera bra.
Visst det var en i gruppen som var tyngd med en massa negativitet (kan man säga så?? ) men efter att vår plan ssk hade ett samtal med henne och hon fick lätta sitt hjärta så är det en helt annan tjej,glad för hennes skull.....sen som jag tycker personligen så har man alltid ett val.....
Vi bokade in en glöggkväll hos ssk den 18 dec,ska bli super trevligt! Vi ska då ha med en lite julklapp för ca 50 kr så ska vi ha lite utdelning under kvällens gång :-)

Ikväll ska det bli filefrossa med alla kollegor,ska bli riktigt trevligt att umgås utanför jobbet. Äta och dricka gott!
Men innan dess så ska jag plocka fram adventsstaken till mina advetsljus,första ska ju tändas på söndag :-)

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe.

Kram så länge

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis