onsdag 21 november 2012

Grått och

Trist ute men sol i mitt sinne!
Glad för mina nära och kära och för mina vänner. Glad att jag fått upp ögonen ytterligare när det gäller en oa annan "vän".
Idag har jag varit ledig,skönt ska jag få be att tala om :-) har städat lite i köket och satt upp "jul" gardinerna ,kunde inte hålla mig....har budat hem nya på tradera som ska vara i vardagsrummet eller om dessa som hänger i köket får bo i vardagsrummet....det får jag se när de kommer hem :-)
Vid 5 ska jag träffa M utan för gymmet,det blir vi som kör idag eftersom D har spenderat natten på sjukhuset detta då hon fått en allergisk reaktion igår,så jag sa till henne att du ska inte med och träna idag utan krypa ner under täcket och hon löd mig! Hehe! Får hoppas hon är piggare imorgon så on kan hänga med mig då! Annars får jag fria till M att hänga med mig på coren och skippa skroten :-)

Nu ska jag packa min träningsväska och inte glömma svett handduk!
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis