tisdag 13 november 2012

En apa

Som liknar dig,vilket låt namn. Låten är inte så bra heller....trots jag hört den ett par gånger så nä den faller inte damen i smaken.

Idag är en av mina lediga dagar trots det sitter jag nu på bussen som ska ta mig mot jobb.för det är utbildning mellan 9,30-13,30 sen ska jag hemåt för att ta dottern till simskolan sen hem och fixa middag.....skulle fasen skalat potatisen innan jag lämnade dottern i skolan,nä det få bli ris till. Annars äter vi inte förrens mitt i sena kvällen. Men jag hann slänga in en omgång tvätt i maskinen,så den ska jag inte glömma hänga upp. Men det kan ju vara så att den är upp hängd när jag kommer hem.....för mannen bör ha sett att jag gick förbi med en tvätt hög. Kan konstatera att det inte är lätt att vara mamma och mitt i sin "karriär" ;-) hehe! Ett ständigt pussel känns det som.

Nu är jag strax framme.
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis