onsdag 7 november 2012

Det är tufft

Att vara man,iallfall när det enda man "tya" ta sig för är att sitta på röven och inte göra ett skit! *MORR*
En annan har hunnit tvätta 2 maskiner tvätt och förberett dagens middag,men men ser det positivt,jag behöver ju inte gnäll att det inte är tvättat! Hihi! Nä skämt o sido men jag vet inte om det är ngt manligt att de inte ser....visst det kan vara dammsuget när man kommer hem men det är likosom inte undan plockat,sånt som jag gör när jag "plockar" här hemma.
Men men nu är jag ledig 2 dagar så då fixar jag det här hemma,sen jobb hela helgen och på söndag när jag kommer hem så syns det inte att det var undan plockat o städat här på mina lediga dagar!

Nä nu ska jag susa vidare här hemma!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis