lördag 3 november 2012

Alla helgonsdag

senare idag ska vi upp till minneslunden och tända ljus för pappa/morfar. Men vi väntar till det blir lite mörkare ute,hoppas på att det blir uppehåll tills dess,så man kan sätta sig och "prata" lite med honom.
Men innan dess är det fika mys hon några vänner,jag har själv bjudit in hela familjen dit :-) sånt är så himla trevligt...speciellt när man får till svar:ja men ni är varmt välkomna!

Annars vt jag inte riktigt vad som står på schemat,köpa en tårta eller hämta ut en från almondy...detta för att fira yngsta sonens namnsdag....hihi! När vi håller inte reda på sådant egentligen men när jag väl såg det i kalendern så såg jag en anledning till att mumsa i mig något gott :-)

Nä nu ska jag få upp resten av familjen! Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis