tisdag 20 november 2012

6timmar

Och 15 minuters övertid. Skulle som ni vet slutat 13,45 idag men då timvikarien skiter i att dyka upp eller att svara i sin telefon så anmälde jag mig att stanna till 20,00. Men jag gjorde en deal med chefen att få gå så jag hann med 19,38 tåget och det gick bra.
Kan berätta att jag känner mig lite seg :-/ men det kostar att ligga på topp!
Jag besparade chefen massa xtra jobb.....även om detta "kostar" lite för företaget.
Nu ska jag hoppa på tåget.
Kram

1 kommentarer:

  1. Jag är nöjd med Maat och ro men tycker också den är lite för dyr. Tycker man får köpa till lite för mycket! Men det är bra och lätta recept men det lär inte bli ofta vi beställer då det är en kostnadsfråga. :) kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis