fredag 12 oktober 2012

Sitter på

Tåget som ska ta mig till lund,där ifrån tar jag mig till dalby för att sova hos mannens goa faster.
Imorgon åker jag från lund 8,20 och är i göterborg 11,17! Sen ska jag bara hitta till hotellet där vi skulle träffas....minns inte namnet,måste kolla mailen innnan jag är framme :-) men som sagt där är lite tid att kolla. Har redan sagt detta men som jag längtar! Är ganska säker på att det blir fler bloggevents för min del!
När jag bar ut min väska i bilen så blev jag förvånad över hur mycket en valjegrova väger!! Haha! Tur jag ska överlämna den till dej ewa! Men måste varna för över vikt på planet :-)

Nu ska jag surfa vidare! Ni kann tro det går kvickt har fått låna sväfars mobila eller vad man kallar det!

Tror jag återkommer senare. Kram så länge!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis