lördag 27 oktober 2012

Se där

Ja då blir det iväg på lite galej ikväll,byn brukar anordna en liten "bya" fest,vi har varit på den varje år och även så i år.
Mat o uppträdande för 300 kr billigt och jäkligt skoj,det brukar vara party fabriken som står för uppträdandet men i år var det.....hm så var det det där med minnet! Bra men väldigt kort! Haha! Oh vad det retar mig att jag inte kommer på det! Aja det kommer imorgon! Hehe!
Men i år så går jag och mannen dit själva......träffar alltid nån man kan tjata med :-)
Var meningen att vi skulle ta sällskap med några andra..men jag blev lite "osäker" för det det har varit olika bud med tiden......så då sa vi det att vi myser här hemma för att sen gå iväg :-) givetvis tar jag mig en eller två lennart innan :-) Stora frågan är vad jag ska ha på mig!?!?! Får väl gräva lite i min garderob för det finns kläder det vet jag :-)
Ska hålla mig på mattan eftersom imorgon kommer killarna hit och ska spendera höstlovet hos sin mamma :-) så då gäller det att vara pigg o fräsch ;-)

Nä nu ska jag sätta fart här hemma så det händer något innan vi går ikväll!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis