onsdag 31 oktober 2012

Nämen godmorgon

Hoppas ni sovit gott! Snäckan väckte mig 6,25 trodde att klockan var mer än vad hon var :-S men det var bara att krypa ner. så nu har vi efter överläggande satt fyr i kaminen,mysigt.
Bilen ska besiktigas idag,hoppas på blankt papper och jag ska jobba 14-20 idag,ska höra om nån vill byta min kvällstur imorgon,snäckan ska nämligen på sitt fösta skoldisco och man fick gärna vara utklädda och det ska hon vara....men nu är hon orolig för "sminket"......hennes pappa är faktiskt kille och kan inte sånt! Hihi! Jag ska inom partajbutiken idag för att se om jag kan hitta en peruk och lite "vampyrsmink"
På söndag är det dax för kalas,på inbjudan skrev vi att hör av er senast 31 okt OM ni kommer.......men just den raden har de nog tusan missat att se! För det är 12 st med de födelsedagsbarnen. Ska man räkna med att det dyker upp ca 50 barn!? Sånt gör mig irriterad........visst kommer det inte mer än ca 20 barn och jag har gjort 50 godispåsar....då blir det en massa godis till mig! Haha!

Nu ska jag ta en macka till och dricka lite kaffe.
Kram så länge

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis