onsdag 10 oktober 2012

Kan det

Verkligen vara så att vintern REDAN är här!? 2,6 grader visade termometern idag...men när snäckan o jag traskade iväg till skolan såg vi att alla de med körkort fick börja sin bilfärd med att SKRAPA rutor! Va fan!! Är det inte tidigt?! Men för min del spelar det ingen roll,för jag har sol i sinnet <3
Ska ju snart till Göteborg och Hällnäs! Tjohoo!

Jag har ju köpt ny klänning och nya skor till lördag,men det var ju detta här med strumpbyxor!
Klänningen är ju knä lång vilket gör att jag kanske "MÅSTE" ha strumpbyxor på mig (har inte haft det på ca 20 år!),så jag tog mig till HM..men jisses vilken djungel det är med strumpbyxor,stod där som ett redig fån och glodde! Haha! Trodde verkligen inte det fanns så många varianter!
Till slut fick jag fråga en i personalen! Haha! Hon tittade på mig som om jag var totalt av banan,men jag förklarade med ett leende på läpparna att jag har inte haft eller ägt det på ca 20 år. Men hon verkade inte tycka det var lika komiskt som jag! Haha!
Fick iallafall tag i en packet,men dessa är EJ förstärkta i tårna.....när skiter jag i tänkte jag för mig själ. Men shit 2 pack för 74,50...no shit! Men höll i den medan personalen försvann utom synhåll,då kollade jag vidare....och hittade 2 pack för 29,50! Dessa ska jag HA!!! Kalla mig snål...men då säger jag så här: Strumpbyxor är nog djävulens påfund,de kasar, man blir svettig..vilket känns som om jag är genom blöt på benen :-)
Men glad i hågen tog jag mina strumpbyxor för 29,50 som jag bara skulle handla......men det hela gick ändå på 237 kr! :-)
Men som jag sa till kära Ewa....jag får se om jag väljer och använda dom.

Idag ska jag jobba mellan 16,30-21..det värsta av allt är att där är ingen RAST!! ur ska jag klara av detta långa arbetspass utan rast!? Haha!

Nä nu ska jag sätta lite fart här hemma innan dottern slutar skolan tillsammans med en kompis.

Ha en bra dag alla,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis