torsdag 11 oktober 2012

Ibland så

Kan jag fundera på hur män fungerar?! Ta en sån här enkel sak som att komma överens om VAD f*n man ska äta,man ber om förslag. Men då blir svaret en axelryckning och ett svar som jag vet inte vad är du sugen på......frågan ställdes ju för att jag inte hade någon idee! Eller så kommer man med ett förslag då suckas det och en hel massa andra förslag kommer MEN det spelar trots allt ingen roll! Va f*n!!
Vi var ju iväg för att handla lite mys/gott till ikväll,vad kom vi hem med tror ni?? Jo ett valjegrova,det blev inte mer eftersom det dök upp en dispyt ang detta jag nämnt ovan,det slutade med att vi konstaterade att vi har makaroner hemma!!  Så det ska ätas här idag och inte ett skit mer för kan man inte resonera eller ta ett beslut så kan det vara så! Sånt där gör mig så sjukt irriterad så då är inte jag sämre än köper hans mat förslag. Och skulle det dyka upp annat förslag ska det sågas kan ni tro!!

Nu ska jag "sura" vidare...kanske koka mig lite makaroner! Haha!


1 kommentarer:

  1. Hahahahahaha känner SÅ MKT igen det ;)
    Hahahaha.... men du.. i helgen behöver du INTE äta makaroner.. iaf inte på lördagen ;)
    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis