tisdag 16 oktober 2012

Hualigen

Tror att jag håller på att bli sjuk :-( tung i huvudet,ont i halsen och känner mig allmänt hängig.
Dotter har under mitt arbetspass varit uppe och vänt på 39,2 i febern....men efter en tupplur och en dusch ligger den på 37,6,bara hålla tummarna att den håller sig där inatt och imorgon.

Idag har det varit lite kaos på jobbet! Haha! Vi har äntligen fått våra möbler (de andra var hyrmöbler). Jag fick rapport om att de skulle komma och montera borden vid halv 2 snåret. Men vid 3 får jag reda av en annan kollega att de gått för dagen! Hepp där stod vi utan bord! Hehe! 15,40 kommer chefen och frågar var våra bord är....när hon fick höra att de gått blev det fart på henne,då ringde hon företaget som i sin tur skickade en kostymkläd man att sätta ihop våra bord :-) kl 6 var han klar med våra bord och plan 3s. Snacka om brist på kommunikation!! Tycker bara det är märkligt att de själva inte tänkte på att möblerna de leverat skulle sättas ihop. Aja skit i det! Vi har ju bord nu.

När jag kommer hem ska jag ta mig en kopp ingefärste från tekompaniet,där efter 2 piller sen dyka i sängen! Klockan ringer 4,45 imrogon bitti så då ska denna dam vara pigg o alert.....vilket känns väldigt avlägset just nu.

Hoppas att ni alla fina haft en bra dag och kväll. Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis