söndag 21 oktober 2012

Godmorgon

På er alla fina! Jobbar inte idag,förkylningen,febern och halsont satte stopp för det,har ju jobbat hela veckan fast jag inte mått bra...ingen tackar mig jag vet. Så jag ska kurera mig för att snart vara på benen till nästa vecka. Att sova till 8,36 är bra för att vara jag! Så där ser du Tjejmorsan att jag kan vara duktigt att sova länge! :-)
Idag blir det "mys"kläderna hela dagen och lite film och te,erkänn att det låter som en ganska bra söndag.
Nästa lördag kommer mina älskade killar! Och de ska vara här på lovet,och jag har bara 2 arbetspass den veckan så det blir plats för lite höstlovs bus och mys! Ja sen är det ju inte säkert att de vill mysa med sin mamma! Haha! De är ju trots allt 12-14 år gamla. Men jag vet att de vill upp en runda till Gunan,hon jobbar men vi kan nog sysselsätta oss ändå där. Måste bara kolla upp så hon vill ha besök av familjen Taikon :-)

Nu ska jag hoppa in i sprinklersysmtemet! Önskar er en bra söndag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis