tisdag 2 oktober 2012

Godmorgon

Eller nej det är ingen godmorgon!! Med en 6 åring i huset med humör som en 15 åring,GAH!! Blir tokig på att ha dessa "krig" på morgonen. Idag så gick något emot henne...då "sparkade" hon på köksskåpen,väggarna :-S WHAT!! Vad är det!?
Kanske är det mycket nerver inför imorgon.....då fyller hon ju 6 år. Jag och mannen pratade just om den där känslan som hon har i magen för att inte prata om hur det känns ikväll när hon ska sova! Sen vaknar hon imorgon när vi sjunger för henne och kanske känner hon som jag kände många gånger när jag fyllde år och det är: Shit är det redan morgon,somnade ju nyss :-)
Men som sagt just nu så skulle jag lätt skänka bort henne! Haha! Skämt o sido,hon är mitt allt...ja inte bara hon alla min barn är mitt allt! Oavsett om de är arga och sura <3
Idag är jag ledig,då ska jag försöka röja här hemma och fundera ut VAD tusan vi ska bjuda på till helgen när vi ska ha kalas för snäckan......buden har varit många här hemma. Så ni som läser får mer än GÄRNA komma med förslag!!

Nu ska jag sparka igång mig,så det blir något gjort här hemma!

Kram på er

2 kommentarer:

 1. Sv: Sorry för sent svar!

  Rosecidern har blivit en av mina favoritdrycker!
  Hoppas allt är bra!

  SvaraRadera
 2. Sv: Samma här .. Även fast jag försöker svara på de flesta kommentarer jag får in i bloggen, men ibland har man verkligen inte tid, och jag förstår verkligen inte att folk orkar hänga upp sig på små saker som att folk inte kommenterar.

  Nu ska jag strax iväg på natt jobb!
  kram

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis