fredag 19 oktober 2012

Godmorgon på er!

Här är det jag,dottern och tuppf*n som är vaken! Ville bara ligga kvar i sängen och sova ska väl lägga mig sen när hon är i skolan....men det blir väl som vanligt...inget med det! Hehe!
Fick vårt nya schema i förrgår......kan bara säga att det är ett RIKTIGT bajs på pungen schema! Men det är bara att bita ihop i 5 veckor för där efter ska vi lägga våra schema själva. Men att han som lagt dessa ska ha 10 års erfarenhet det är skit snack! För då hade han inte lagt det så sjukt orättvist! Jag ska jobba 3 av 5 helger,varje fredags kväll under jobbe helgen,har även dessa jäkla delade turerna VARJE helg jag jobbar!! Medens 2 av kollegorna inte har en delad tur! Ja jag är sjukt bitter över detta schemat!
Jag mailade även honom och kräktes lite över det men han har inte svarat! Skumt värre!

Nu ska jag hjälpa dottern att hitta kläder,sen ska hon till skolan och jag ska ta en kopp te från tekompaniet och en smörgås.
Men jag återkommer sen till er.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis