måndag 15 oktober 2012

FAB Mama

Det var mitt första blogg event jag var iväg på,hade lite fjärilar i magen måste jag säga.
Vi skulle bli upp hämtade med buss utanför  First Hotel G,det var super lätt att hitta dit.

Vi åkte kanske 30 min med bussen som skulle ta oss ut till Hällsnäs,det låg så underbart vackert! Ewa och jag fick bo på rum 722,ni kan ju bara GISSA om det var mycket prat och skratt!! Det var så underbart att få träffa henne igen, alldeles för länge sen sist! Vi har lovat varandra att det ska inte ta så lång tid igen! Goodiebagarna var hur FANTASTISKA somhelst!! Hade inte i min vildaste fantasi tro att det skulle vara så mycket fina saker i dom! <3
 Givetvis hade Ewa sett till så det inte skulle gå någon nöd på oss på rummet!
 Sen är det ju något med med oss kvinnor,vi måste ju kika överallt! Haha! I vår låda till nattduksbordet fann vi detta ni ser nedan.......vår fantasi började ju genast flöda!

Klockan 13,00 var det dax för lunch,Ingela & Mira höll ett litet "välkomst" tal. Ni har gjort ett FANTASTISKT jobb tjejer! Till lunch bjöds det på lax.....men Ewa såg till att vi fick in annan mat eftersom vi inte är några fan av lax! Tack för det! Vi fick in något som vi inte kunder urskilja på vad det var.....har bild på det i min mobil,så bild kommer på det! Insåg att det är inte vidare smart att fota med både mobilen och kameran! Haha!

Efter lunchen så lyssnade vi på en föreläsare från TENA.
Sen skulle Min bror och hans kollegor börja ordna året på oss tjejer,under tiden gick vi och tog oss en tur och tittade bland utställarna som kom från bla,Meandi http://www.meandi.se/ ,Alovera,Tekompaniet http://www.tekompaniet.se/.
Givetvis var det fler men minnet måste komma ifatt :-)
Sen var det min tur att få håret fixat av frisör nr 1,hon frågade hur jag ville ha det. Tja lite uppsatt och lite ner släppt kanske...du har fria händer. Fick "beröm" över mitt hår! Kul att höra,att jag har ett perfekt hår att jobba med!
Jag blev MYCKET nöjd med mitt hår! Men jag fattar inte hur de i filmer gör för att vakna med sina frisyrer så perfekta.....för mitt var då verkligen inte perfekt igår morse! Haha!

Sen skulle vi pimpa våra tårtor,från Almondy http://www.almondy.com/

   
Sen var det ju fika tajm,med smak prover från,daimtårtan och chessecake lemon,till det en kopp kaffe!
Sen var det dax att bege sig ner mot  rum 722 för att snygga till oss inför kvällen!
                                          Jag & Ewa
                                          Ewa & Mira
                                          Frisörerna Min bror & jag. Den mörka var det som ordnade mitt hår.
                                         Dukningen

                                          Förrätten,kräftstjärtar,rädisor
                                          Varmrätten,en köttbit med potatisgratäng
                                          Gott värre!
                                          Efterrätten,den var oxå mycket god!!

Det lottades ut ännu mer fina vinster,jag blev vinnare av ett kit från Björk & Berries http://shop.bjorkandberries.se/
Jag blev även vinnare av en bok som heter Förtvivlans tidevarv av Johan Hjält.
Boken finns att köpa på tex Adlibris. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9175330199

Efter maten så blev det dans till http://www.gotzkalas.com/Index.htm
Det dansades och skrattades och umgicks en massa!
Kvällen var toppen,jag är så nöjd med ALLT!!! Tusen tack!!

2 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis