fredag 12 oktober 2012

Ett samtal

Från en lite lagom arg chef så här på morgon kvisten är ju inte riktigt vad man vill ha!
Varför arg tänker kanske ni?! Jo jag har ju byt bort min jobbe helg fre kväll,lörd dag,sön kväll eftersom jag ska till Fab Mamas imorgon. Så nästa helg åker jag på delad tur lör,söndag.
Men nu till vad min kära kollega glömde informera mig om var att hon jobbade dan idag fram till 14,vilket jag trots byte ändå inte hade kunnat ta eftersom jag ska åka tåget 15,24 idag! Så lagom sur och lite mutter om att såna här byte ville hon inte vara med om! Nähä tänkte jag.....det är mänskligt att fela! Så jag ska fylla i en semester lapp på tisdag.....så den blir väl förmodligen beviljad! Haha!
Men nog om det nu! För imorgon smäller det tjejer!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis