lördag 13 oktober 2012

Dagen är

Äntligen här! Som jag har längtat! 
Har sovit dåligt eller inte dåligt mest orolig att försova mig. Vaknade 3,39 och tänkte det var koonstigt att inten klockan har ringt! Men när jag tittade så var det inte alls konstigt :-)
Goa faster steg upp med mig och vi åt frulle och drack kaffe både gott och mysigt.
Igår kväll hade vi hur mysigt somhelst,åt gott,drack lite vin och tog till och med en liten snaps :-) vi gick och la oss vi 11 snåret.
Jag åkte från dalby halv 8 och kom till lund ca 20 min senare. När jag sen kollade tavlan från vilket spår jag skulle åka hittade jag inte göteborg någonstans!! My lord tänkte jag och fick lite panik:....för jag hade ju verkligen dubbel kollat att tåget gick från lund! Tittade och tittade...ringde hem i ren panik: du måste kolla om jag först måste till malmö trots allt! Ring sen sa jag. Sen kom en buss så jag frågade om om han kunde mkt om tågen,men det var inte mkt. Men han visade mig rätt tavla!! Haha!! Han sa att den satt jäkligt dumt och han precis som jag kunde inte förstå varför den inte satt brevid den andra!
Men nu är jag rätt och det är en grå morgon i lund, men jag har sol och glädje i mitt hjärta och sjjäl idag!

Kram0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis