torsdag 25 oktober 2012

Än så

Har jag inte lyckats ta dö på tupp f*n! John bllund är jag inte jätta kompis med heller,fattar inte varför han måste grusa mina ögon på det viset :-/
Men men nu är jag uppe och på bussen på väg mot jobbet,tror dagen trots allt blir bra,är ju a och jag som jobbar så då blir det skratt medt hela dan och det gillas.

Igår hade vi vårt första apt-möte,helt ärligt som visste jag inte riktigt 'innebörden' av det......men det stod klart ganska snabbt :-)
Eftersom det var jobbets första så blev det prat om lite allt möjligt men vi höll oss ändå till agendan. Vi kom in på hur vi skulle jobba till jul,men vi sa att det har redan vi rett ut. Sen var där ett 'ljus'huvud från en annan avd som sa att hon lagt sig som ledig hela jul veckan,chefen menade att jag kan difa ditt schema så du får jobba. Men det kan jag inte....
Chefen ställde sig frågande till det. Då svara hon jag ska åka utomlands! Jag har lagt så jag ska jobba ca 190 timmar (tjänsten är 75 %) men chefen förklarade att så kan hon verkligen göra pga olika omständigheter men en är att hennes kollegor inte kommer upp i sina timmar då!!
Tänkte i mitt stilla sinne....vilken ärke nöt!!
Men hon ville inte ta av sina semester dagar,men det är så det går till liksom!! Haha!
Ja än är inte den sista idioten född ;-)

Nu mina vänner ska jag hoppa över till tåget.
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis