torsdag 27 september 2012

Torsdag

Räkningarna är betalda alltid lika kul! Tjohoo,nä jag skojar inte jag tycker det är kul att betala räkningar :-)
Nu är det ju en månad tills det är dax igen.
Idag har jag jobbat med en underbar kollega,vi har så sjukt kul ihop! Lika på så många plan,det gillas!
När klockan blev 13,45 så frågade A mig om jag inte skulle gå hem,nä jag slutar 14,00 fick jag till svar.Nej det gör jag sa A,för jag började ju 7,00,nix det gjorde jag sa jag då. Eh nej! Vild förvirring uppstod ,tog oss genast till schemapärmen......där jag fick en "käftsmäll" jag började 7,30!! Oh no jag hade gått upp 30 min för tidigt! Haha! Men men vad gjorde det!? Inget.

Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan landa i soffan med mina <3an

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis