söndag 9 september 2012

Söndags morgon

Endast jag och hunden är vakna,som det brukar vara då vill säga! :-)
Senare i eftermiddag ska mina killar till sin pappa igen,en helg går så fort...... speciellt när man knappt ser röken av dom,men så är det ju när de börjar bli större. Får ju vara glad när de vill komma :-) Men de vet var jag står i den punkten,de får stanna kvar hos sin pappa om de är så de vill och det är något som sker med kompisarna. Och de får ta med sig kompisar hit om de vill. ( lät som jag "förbjuder" de att ta med kompisar) de känner sig trygga och det är det viktigaste.
Igår satt jag och kikade på resa till nästa år,är "kluven" till att åka till sommaren detta då killarna ska med sin pappa 2 veckor slutet av juli början av aug. Känner då att det blir "tajt" att åka i jultet av juni,men killarna hade ju givetvis inga problem med att åka så nära inpå :-) så jag är lite inne på om man ska åka dec-jan visst då blir det ju inte Bulgarien :-( men då får man ju välja typ Teneriffa eller Egypten,ja det tål att tänkas på.....för sen tänker jag lite så här...jag och mannen kanske skulle åka iväg själva och rå om varandra?!  Ja det är ju lite att fundera på :-) för då behöver vi inte "planera" den semester så noga...kan ta en sista minuten. Ja ja vi får se hur det blir...kanske inte alls kommer utomlands nästa år utan spar det till året efter......kanske "nöjer" oss med att ta en tattartermos semester i vårt fina land, för Sverige är så otroligt fint! Var ju ett år i stuga i sälen på sommaren......dit skulle jag kunna tänka mig att åka igen. Får ju bli på sommaren eftersom ingen i vår familj kan det med att åka skidor,men pulka är ju super kul! :-P jag åker lika mycket som barnen om inte mer! Hehe!

Nu kom min söta dotter smygandes.....fick order om att ordna lite rostad macka och mjölk....och det är nog "bäst" att göra det,annars kanske hon ilsknar till! Haha! Hon är precis som sin mamma på morgonen,frukosten ska man ha direkt! Annars blir man lite sur.....

Ha en skön söndags förmiddag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis