söndag 23 september 2012

Sköna söndag

Med en näst intill blå himmel! För inte kan det väl finnas mer regn efter gårdagen!? Regnade ju konstant här hos oss igår.
Var ju iväg på kalas,som vanligt var det god mat,det bjöd kycklingfile med squash och bacon,till det ris och tillbehör som sallad,majs,banan och jordnötter (nix det var inte flygande Jakob) efterrätten bestod av almondys tårtor :-) mumma var alltihop kan ni tro.
Idag händer det inte allt för mycket här hemma,killarna ska åka hem vid 14 snåret,sen blir det nog inte så mycket annat här hemma. Vi pratade om att ta en tur till skogen om vädret tillåter vill säga och det gör det ju än så länge :-)
Slog mig igår att vi måste fixa födelsedags presenter till dottern! Hon fyller ju snart år....fattar inte var tiden tagit vägen! Lilla snäckan!
Så det blir att gå på present jakt imorgon efter vårt personalmöte :-) Skulle vilja ha mannen med mig men eftersom det är elevfridag i skolan imorgon så får han snällt ha henne hemma. Han kan ge sig ut på jakt senare i veckan :-)
Funderade lite igår på vad vi ska bjuda på....kan man bjuda på soppa?! Ja det kan man va?! Eller?? Kom med förslag vet ja! Inget för avancerat....hehe!

Nu kallar dottern så jag få kolla vad hon vill!
Kram på er så länge <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis