onsdag 12 september 2012

Onsdags tidiga "kväll"

Och jag sitter här och skriver samtidigt som jag pratar med snäckan,träffade henne bara på morgonen eftersom jag jobbade kväll,så vi hade lite att prata ikapp :-) Jag frågade henne hur det hade gått på skoljoggen,men det hade varit en jobbig runda att gå sa hon,så jobbig att hon knappt kunde klara av att gå ner från trapporna idag :-) lilla snuttan har antagligen träningsvärk DE LUX! Hehe!
Kan inte förstå att min lilla flicka blivit så stor på en gång,det har ju hänt så "mycket" med henne och hennes utveckling sedan hon började 0:an. Hon är så "självständig" och tar för sig (oftast iallafall).

Idag på jobbet har jag byt mig ledig helgen 12-14 oktober! Visst det "kostade" mig en dela tur helgen efter.....JA tyvärr har vi det (enligt mig) förlegade systemet!! Men det är det värt bara jag får komma iväg till Göteborg! Ser så grymt mycket fram emot denna lediga helg som jag ska få vara "själv". Jag åker ju hemifrån redan på fredan för att sova hos mannens underbara faster för att sedan ta tåget där ifrån.
Satt och kollade på vad de skulle kosta att kanske flyga till Göteborg.....men 2500 kr från Malmö det betalar jag inte!!!! Så det blir tåg för min del för 450 kr tur o retur.......lite skillnad!

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan landa i soffan med min man.
Önskar er en skön kväll!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis