måndag 3 september 2012

Ny vecka och nya

Utmaningar!
Igår fick vi fara till maxi och köpa regnställ och innegympa skor till snäckan,men nu så har hon det :-) det visade ju sig att de skulle ha utedag idag....men hon hade inget regnställ och imorgon så ska de ha gymnastik...och de skulle ha skor på sig och det hade hon inga heller! Slarv mamma...ja jag vet! Hihi!
Idag kl 8,30 så ska jag ju ta bort leverfläcken :-/ känner inte alls för det,men jag har dragit på det lite för länge.....dragit på det är mest för att det är mitt i min bena! Så jag får köra överkam :-)
Sen någon av veckans första tre dagar ska jag vara på introduktion på nya jobbet! Ska bli mycket spännande!
Apropå jobb så ringde de från mitt gamla och frågade om jag kunde jobba idag.....nej tyvärr det kan jag inte. Vad brukar man säga: Man saknar inte kon från båset är tomt! Haha!

Nu ska jag ta lite morgon kaffe o en smörgås,sen hoppa i duschen för att sedan bege mig mot doktorn!

Kram på er alla

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis