lördag 29 september 2012

Nu sitter jag på

Bussen på väg mot jobbet. Sitter och funderarfå vara  på vad jag ska äta,får ta o inför skaffa ngt att äta när jag väl är på plats :-)
Frågade mannen vad han o snäckan skulle äta idag men det visste han inte än.

Jag satt och tänkte på detta kommande bloggevent och jag kom fram till att det är nog första gången jag sover borta från både mannen och dottern! Kan det verkligen vara så!? Ja jag tror nästan det...eller nej det de har ju varit iväg med husvagnen o fiskat....men det är ändå 'hemma' vid.
Jag har inte varit så 'långt' hemifrån utan dom :-) men det kommer bli bra. Jag kommer få kliva ur min mamma roll för en helg. Kommer få umgås med ewa och en hel massa nya bekantskaper och det ska bli så sjukt roligt :-)

Nu ska jag hoppa på tåget.
Kram

1 kommentarer:

  1. OCH som jag LÄNGTAR!! Gud så jag längtar :) Massor :) Vi kommer ha så kul :)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis