torsdag 20 september 2012

När det inte

Blir som man tänkt sig,då kan lätt bli frustrerad!!  Tänk att gå och vänta 3-4 månader på en operation,sen så dras mattan undan när det är dax! Detta pga att blodtrycket är sjukt högt......eller rättar sagt det är som en tickande bomb!! Har på talat detta för honom innan....men jag är ju bara gnällig som tar upp det!!
Så det blev ner på akuten för honom istället,men till vilken nytta!!?? Dr skrev ut blt medicin till mannen utan att egentligen undersöka VARFÖR blt är högt!! Kalla mig yrkesskadad MEN varför togs inte ett EKG?!
Imorgon ska han till VC och ta lite prover,funderar på om jag ska föra på tal detta med ett EKG......

Hämtade jag ut en av klänningarna som jag fick sms om att den hade kommit,eller 2 st kom,detta eftersom jag tog 2 storlekar. Eller med handen på hjärtat så klickade mitt klick finger in FEL storlek! 40/42 nje kan bli tajt! Så jag tog en storlek större. Mannen min skrattade ju GIVETVIS åt min tabbe!!
Men vad säger man skratta bäst som skratta sist!! För jag började med att prova den "lilla" storleken......den satt som en smack!! Sjuk snygg!! Så gissa vilken storlek som åker tbx,jepps den andra som ej är upptagen ur påsen!!

Nu ska jag fixa lite mat!

Kram på er alla goa.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis