tisdag 18 september 2012

Hennes hår

Går mig på nerverna!! Dottern har långt hår som är som är enormt tjockt,kan ju berätta en hemlighet: Hon har inte fått det av sin pappa iallafall! Hehe!
Så jag kan ärligt berätta att det är krig närstan varje morgon,för snäckan "tror" att det räcker att borsta hennes hår med en borste med mjuka "strån",men jag har försökt att få henne att "förstå" att det inte går för man kommer inte igenom ALLT hår! Så det kan vara mycket tårar och tand gnissel här på morgnarna :-S Och jag kan säga att det känns inte bra att behöva bli ovänner på morgonen innan man ska till jobb och skola. Så vi måste boka klipp tid till henne så de kan "tunna" hennes hår lite,har gjort det innan och det underlättade en del.

Igår fick vi hennes skolfoto,blev väldigt bra,som alltid måste jag säga! Är endast ett år som inte blev så bra....då hade hon nog sålt smöret och tappat pengarna! ;-) Men det fotot fick pryda ramen ändå! Har ju sin charm med "butter"bilder.

Har nu på förmiddagen haft ett långt samtal med goa Ewa! Som jag saknar denna ljuvliga kvinna!! Men nu är det inte länge kvar till vi ska på spendera ett dygn ihop på eventet Fab Mamas <3 gissar på en massa skratt och härligt prat!!
Kanske till och med Kungen och Leif GW kommer till vårt rum......det hade varit nice eller vad säger du Ewa?! :-D

Nu ska jag göra klart matlådan till jobbet :-)
Återkommer senare skulle jag tro. Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis