söndag 16 september 2012

Godmorgon

Mina vänner! Sitter här med lite kaffe och är trött som ett as skulle jag tro!
Sista dagen på jobbet denna veckan,12,30-20,00 bra tider om ni frågar mig :-) ska jag försöka denna arbetsveckan,ja då säger jag så här LUGNT som tusan!! Inte för att vara sån men nästan för lugnt!! Men visst jag var ju medveten om att det inte skulle bli sån puls som på sjukhuset.
Men pga att det är helt nytt så finns där ju inga böcker eller tidningar att bläddra i,så idag ska jag ta med mig lite att bläddra i. Ska ta med så jag kan skriva snäckans fritids schema för oktober,slår jag ihjäl lite tid! Hehe! Sen har man inte lärt sig känna alla som bor där som man vet inte riktigt var man "har" dom. Men det är lika nytt för dom som för oss personal!
Mina kollegor är det jag träffat KALAS bra och det är A och O! Så det kan inte mer än bli as bra! Har iallafall ordnat så vi ska ha ett personal "möter" för vårt plan,vi måste ju ha riktig "koll" på varandra. Ska försöka få tjejerna att köpa att vi ska ha rullande schema när det gäller våra högtider eller iallafall jul och nyår.
För när jag var på intervju så sa hon när jag frågade om det skulle vara rullande schema vid högtiderna,då fick jag till svar att det var den som jobbade när det infaller som ska jobba.
Men hallå!! Det kan ju vara så att det infaller tex 3 år i rad!! Och de jag pratat med om att ha rullande var helt med på den idèn...så nu ska vi bara kolla med de andra tjejerna! Men jag är nästan helt säker på att alla hänger med på det rullande schemat.

Nä nu ska jag få i mig en smörgås och mer kaffe.

Önskar er alla en skön söndag,kram

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis