tisdag 11 september 2012

Första dagen

På mitt nya jobb idag 14-20 men är det ögoninflammation på G!!!?? Igår kväll fick jag ont i ögat så jag tänkte att det var en frans som åkt in i ögat,men jag såg inget mer än att jag var röd de lux! Nu när jag vaknade så var det helt ihop klibbat :-/ nice? Nix det kan jag inte påstå. Är fortfarande lite röd och ögat är mindre än det andra! Jo men det är ju precis sånt här man vill råka utför första dan på jobbet och man vill göra "gott" in tryck! Ringa och sjuka sig det finns ju inte på kartan!!

Nu ska jag ge dottern lite frukost,ordna en springtia till skoljoggen som de som vill kunde ge det så skulle de gå till SOSbarnyar,det tycker jag är ett fint initiativ.

Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis