tisdag 4 september 2012

En dag i

Plocket tecken,alltså mer eller mindre en dag som alla andra! Har fått renbäddat här hemma tvättat 2 maskiner,damsugit,med hjälp av min man! Eller hur var det nu?! Skojade med er! Jag fixade undan här hemma medens han vilade sig...han var ju TRÖTT!! Va f*n vi är väl alla trötta då o då.....men hur skulle det se ut om jag la mig ner mer eller mindre hela dagen??!! Visst han ska operera sitt knä och är sjukskriven pga det men hallå man kan väl ändå ta sig för något!!??
Kanske kräver jag för mycket?! Nej det gör jag inte.......vi lever tillsammans då har vi ett gemensamt ansvar för vårt hem. Jag är bara mamma till 3 och inte 4!
Om 2 timmar ska vi iväg till skolan,det är nämligen så att barnen här har möjlighet och få prova på instrument och sjunga,en musikskola vill säga...det är ett "förspel" till vad som komma skall i årskurs 2. Innan har snäckan tvär vägrat,men så när hon fick reda på att HAN med stort H ska dit....då ville hon oxå börja på musikskolan. Så vi sa det att vi kan väl gå dit för att se hur det är tänkt att läggas upp och speciellt ska det läggas här eller måste vi till en annan skola!? För blir det inte lagt där vi bor så blir det svårt med tanke på hur jag o mannen jobbar.....
Snäckan vill ju gärna börja spela trumpet! Ja det kan väl kanske låta bra när hon väl lärt sig! Får väl vara "glad" att hon inte vill spela fiol! Haha! För det tror jag inte jag hade gått med på.

Idag hade jag ett roligt samtal med min gamla klass kompis C,shit vad jag saknar våra crazy  day! Haha! Vi har hittat på mycket skoj i vår ungdom. Eller hur!?

Nu ska jag ta lite kaffe och sedan fundera ut kvällsmaten.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis