måndag 17 september 2012

Efter ca

4 timmars schema genom gång hur time care fungerar så kan jag med handen på hjärtat berätta att jag fortfarande fattar NADA!! Men det ger väl sig så smånig om,har iallafall lagt lite schema fram till v 4 tror jag det var....det var ju bara jag på mitt plan som var där idag...lite för tur ;-) nä det ska ju ändras och korrigeras och ha sig.....men jag spånade på hur jag/vi kan tänka oss att jag jobbar. Så hoppas jag att vi inte krockar allt för mycket!
Oktober månad krockar vi en dag...då jobbar vi kväll båda två,men det är ju inga problem att få nån som är här ca 3 timmar.

Nu ska jag göra en as rolig sak...ni kan aldrig gissa vad!
STAPLA ved...kommit 10 kubik idag!! Brukar vara jag som tar det..med! ;-)

1 kommentarer:

  1. Men du skulle ju sätta piskan på honom så han staplar ved!!
    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis