måndag 10 september 2012

Det där med

Barns frågor och och funderingar,ni som har barn vet exakt vad jag menar! :-)
Vi får många goa skratt här hemma för tillfället!
Ni minns ju i ett tidigare inlägg förra veckan när det var första besöket på musikskolan......då ville jag som sagt bara sjunka genom golvet!! Känner inte att jag är mogen att dela det än med er...men det kommer!
Igår kom en fundering från dottern, hon sa: Mamma vad är det för "ploppar" som sticker ut från dina bröst??
Som ni säkert förstod å bröt jag ihop! Tårarna rann på mig! Haha!
Jag sa att den "ploppen" har alla.....vi pratade inte vidare om det.....eftersom hon inte trodde på det och ville därför inte prata vidare..utan gick. Kanske skulle jag trots allt fortsatt och prata om "plopparna"?!

Ja det är inte lätt att vara mamma alltid!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis