fredag 21 september 2012

Då var det fredag

Och jag är ledig till tisdag! Så skönt!
Imorgon SKA jag sova länge! Hehe! Sjukt trött och segt att stiga upp idag,men nu "måste" man ju det eftersom snäckan ha sin skola......det är nog det enda negativa med skolan,att man inte kan ringa och hålla henne hemma en dag! Haha! Men på måndag har hon elvfridag så då ska vi ha mysdag, får se vad hon önskar göra.
Idag ska jag röja här hemma lite,sen i eftermiddag kommer minsta sonen och en kompis hit. Så det blir en lugn fredag här.
Imorgon bär det av till mannens goa faster på kalas och givetvis god mat! Så idag ska jag kika efter något att köpa till henne. Kanske nån flaska vin eller en blomma.....aja det ger sig nog vad vi ger henne!

Nu ska jag göra mig klar för att sedan få iväg mannen att ta prover.

Ha en bra dag TROTS allt regn! Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis