söndag 9 september 2012

13-14 okt

Ska jag och andra bloggande mammor på Fab Mamas Blog Event  i Göteborg eller närmare bestämt på Hällnäs.
Ser verkligen fram emot detta event som är mitt första event,tänk att få klä sig fint,ha en make up och kanske håret i något annat än en svans.
Ska till och med göra vid mina naglar, för fina naglar har jag inte kunnat ha sedan vår bröllops dag,detta eftersom jag som ni vet jobbar inom vården.
Kan ju berätta helt ärligt att det tillhör ju inte kategorin som "snoffsar"  till mig direkt om jag inte ska iväg på något speciellt. Men det är ju där vi har det! Jag kan ju aldrig/sälla komma iväg på några direkta tillställningar eftersom jag jobbar som jag gör och mannen jobbar 4 skift.

Så helgen v 41 ska jag vara jag och inte mamma!


1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis