onsdag 26 september 2012

10 djupa

Andetag!!
Det är inte bara barnen som kan promenera mig på mina nerver!! Utan min man och hans "oförmåga" att ta sig för ngt här hemma.
Visst maten var klar när jag kom hem,men den var inte han inblandad i :-S,bad honom slänga in tvätt o masiken...men nej det hade han inte gjort,MORR!
Så så där lagom mätt och TRÖTT så var det bara att börja dykningen i tvättkorgen,tror inte jag får undan de 3 maskinerna där är,men kan ju alltid slänga in en imorgon innan jobbet så kan jag ju hänga det när jag kommer hem,för en sak kan man vara säker på...INGEN tar "mitt jobb" ifrån mig!

Ja detta inlägget är en  riktigt bitter fi**a men stora horn i pannan!

1 kommentarer:

  1. Hahahaha ja du vännen ;) Kände att jag behövde slänga in en kommentar här ;)
    Du vet.... uuuupsss... där blev det "lågtryck" ;)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis