tisdag 28 augusti 2012

Vet ni vad

Som slog mig för en stund sedan,nä det är klart ni inte kan vet a det men jag ska berätta det för er!
Jag har ju jobbat på CSK i ett år och slutade ju den 26 aug då de inte kunde förlänga mig till hösten,fine det kan jag "köpa". Men det som får mig lite förvånad är att inte chefen har hört av sig något till mig ALLS! Och det är enligt mig riktigt ILLA! Jag har ju trots allt mitt passer kort kvar,har inte haft möjlighet att ta mig in och lämna det.....för tillfället känner jag att tror fasen inte jag lämnar det förrens jag börjar på mitt nya jobb den 10 sep! OM de inte efterlyser det vill säga! Vet att det kanske är "tramsigt" av mig men jag kan väl tycka att det faller sig rätt med ett TACK för denna tiden,hoppas vi får se dej i huset snart igen! Och vill de inte se mig i huset så kan man säga tack för denna tiden och lycka till. Visst alla är kanske inte uppfostrade som jag.....men men.
Jag ser iallafall fram emot mitt nya jobb sjuk mycket! Tänk att alla är där helt nya och vi ska tillsammans bygga upp en verksamhet som fungerar för oss som personal och de boende.

Imorgon ska snäckan följa med en kompis hem efter skolan,de ska åka skolbussen och dottern här är eld och lågor över att hon ska få åka skolbussen! Ska bli "spännande" och se om hon nu verkligen "vågar" imorgon när det väl är dax......får väl förbereda fröknarna på att ringa mig OM det nu inte skulle fungera.

Nu ska jag ta hoppa in i sprinklersystemet sedan ska jag landa i soffan och titta på robinson,sen får jag väl kika på hollywood fruar och det där spektaklet Gunilla! Snacka om att en o annan häst har lämnat stallet! Haha!
Vad brukar vi säga Ewa...Än är inte den siste idioten född! ;-)

Kram

2 kommentarer:

  1. Men vad knäppt! Man brukar väl alltid ha ett avslutande samtal med sina medarbetare. Varken man har trivts med dem eller inte så att säga.
    Inte schysst!

    SvaraRadera
  2. Jo men Martina det är ju det jag oxå tycker! Men får väl se om hon hör av sig innan jag börjar det nya. Hon kanske rent av är sur över att jag inte stannar kvar på timmar OM det skulle dyka upp ngt till mig,men det kan jag inte leva på,har hus och familj.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis