onsdag 29 augusti 2012

Sedär

Ja vad duktig jag har varit,har städat av här hemma trots jag haft en djävulsk yrsel,fattar inte riktigt vad det kan vara,mitt blt är det inget galet med det, tog vi på jobbet för ca 1 ½ sedan och det var som det brukar 120/75 och det är kalas bra :-)
Men nu har jag städat och fejjat här på fm. Inget smatal från skolan så jag gissar att det gick bra för snäckan och åka med sin kompis hem :-) så nu väntar jag på att hon ska ringa när hon kommit dit och fikat lite :-)
Tänk så stora mina barn är! Imorgon fyller ju min första bebis 14 år! Jisses säger jag första barnet tittade ut på bf....


Har även ringt bm för att kolla vilken spiral jag har,hade ett svagt minne av att den skulle hålla i 10 år. Men det hade varit lite "kris" om det bara varit en 5 års ;-) Haha!
Men tänkte det var lika bra att ringa så man har kött på benen,men jag har inte så dåligt minne den spiralen jag har är "hållbar" i 10 år så 2017 ska den bytas ut. Så jag har ju ett par år på mig att förbereda mig på det :-)


Fick nyss ett samtal från mannen,som ska stanna i Karlskrona till imorgon.....jaja gör du det! Här är ju inte saker att göra här hemma!

Nu ska jag sätta mig i soffan en stund och njuta av tystnaden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis