fredag 3 augusti 2012

Nu på morgonen

Tog jag mig i kragen och började städa,något jag dragit ut på HUR länge somhelst! Men nu kunde jag inte vänta längre,dammtussarna gick ju nästan till attack! Hehe! Men jag vann kriget! Så skönt när det väl är gjort,har lite tvätt som jag ska brottas med oxå,så min lediga dag blev inte så ledig.
I eftermiddag kommer min tokiga vän och vi ska dricka kaffe och snacka skit. Vi har jobbat om varandra hur länge somhelst nu,men hon slutade redan halv 2 så då ska hon komma inom mig :-)
Ikväll blir det antingen plump eller kubb,beror på vädret, kanske ta båda delar,måste prata med de inblandade.
Har ju haft ett evenemang ute på FB ang vår "årliga" kräftskiva,och kan bli lite irriterad på att många har svårt att klicka i nej,kanske,ja. Vi hade satt 1 aug som sista dag och de som inte lämnat besked tog jag bort,3 st hade svarat kanske så de lät jag vara kvar. Men det som är så kul är att det är samma gäng som samlas iår igen och vi har det skit trevligt,i år har vi sagt att vi ska köra brännbolls turnering, kan bli riktigt skoj :-)

Nu mina vänner är tvätten klar så då ska jag ta och hänga den,trotsar den gråa himlen och hänger ut den!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis