onsdag 29 augusti 2012

Nu är det kaffe

Snäckan är lämnad i skolan och hennes mamma är kaffe sugen,så det är dax för kaffe! Sa till ena fröken att om det nu är så att min modiga snäcka inte är så modig när det är dax att åka med kompisen hem,så får de ringa till mig,så hämtar jag hem henne.
Idag händer det inte annars så mycket här hemma,ska väl ta och städa här hemma. Tråkigt men ack så nödvändigt! Och det är ju så att det går fortare att om man får var vid det själv och ingen som springer och säger: Mamma får jag det,mamma kan du göra det! För det slår ju aldrig fel att när gör ngt sådant eller man är i telefon så ska det stökas runt omkring en. Känns det igen av fler?!
Men innan jag drar igång ska jag njuta av mitt kaffe!
Sen får jag väl försöka få tag i mannen som åkte till en kompis torp utanför Karlskrona igår,men av någon anledning så är det svårt för honom att höra av sig när han är iväg....kan göra mig lite sur! MORR,menar HUR svårt är det att skicka ett sms med ett godnatt!?
Men men det ska jag komma ihåg! ;-)

Nu ska jag ta mitt kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis