fredag 10 augusti 2012

Nej nej

Jag har inte glömt min blogg,bara haft lite torka och inget "kul" att skriva om.
Idag är det fredag och ikväll är det helg och jag är långledig,ända tills onsdag eftermiddag.
Känner att jag går på halv fart på jobbet nu och känner mig "likgiltig" när jag går dit,ställer mig frågan VARFÖR jag känner så jag som älskat mitt jobb!? Kan det vara att jag inte fick förläggning? Eller är det en kombo av att jag inte fick förläggning+att jag ska börja nytt jobb!? Och det i sig gör att jag känner jag "struntar" i vilket?! Hur som helst så känner jag inte igen mig alls i detta!
Många jobbar kompisar tror att det var ett rätt val att tacka ja till det nya istället för att välja timmar,jag kan ju alltid falla tbx på sjukhuset och det har dom ju helt rätt i.
Nu kan jag ju jämföra de 2 jobben och jag kan känna efter vilket som är "jag". Nog om det!

Imorgon drar vi till Öland kommer hem på måndag! Ska bli skönt att ha lite semester.
Nu ska jag ge snäckan frukost!

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis