onsdag 1 augusti 2012

Morron!

Tupp f*n väckte mig långt innan klockan ringde! Haha!
Kul att gå upp en kvart INNAN klockan ringer,speciellt när den ska ringa 4,40,men vad är det att klaga över?! Finns de som har det värre än så ju.
Slutar klockan 15,00 idag så ska mannen och dottern hämta mig på jobbet eftersom de ändå ska till bygg max och köpa reglar så vi kan få upp fönster partierna,på sön ska vi hämta mer takpartier och 2 st fasta fönster,sen ska det upp,så hinner vi inte få upp allt till vår kräftskiva så iallafall två sidor med fönster,men mannen sa att har vi bara allt hemma så går det kvickt,så kanske allt är på plats i nästa vecka då?! :-) Längtar till jag kan få "pynta" till det där,har tänkt mig det ska gå i grönt där ute,men vi får se.
Nu ska jag fixa lite frukost att ta med till jobbet.
Önskar er alla en bra dag. Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis